Onze feestkamer is al helemaal volgeboekt in maart (2024).

Onze escaperoom (’t Snoepwinkeltje) is in oktober 2023 definitief gesloten. We hopen in de loop van 2024 onze nieuwe escaperoom klaar te hebben!

Wij kunnen in ‘t snoepwinkeltje feestjes organiseren in onze speciale feestkamer, ook wel kindercafé genoemd ! Het kindercafé kan ook als uitvalsbasis dienen voor onze stoere of grappige buitenactiviteiten.
Een feestje in de feestkamer duurt ongeveer 2.5 uur en de kosten zijn 15 euro per kind. De 2,5 uur kan naar wens uitgebreid worden tegen een meerprijs. Aansluitend of voorafgaand aan een feestje kan er ook frietjes gegeten worden met een snack of bijvoorbeeld broodje hotdog. De kosten hiervoor bedragen 3,50 per kind. Loop gewoon een keertje binnen om ons kindercafé te bekijken en/of de wensen van de jarige te bespreken.

Je kunt denken aan:

creatieve/knutselactiviteiten, wetenschap en techniek, bakactiviteiten, kinder-high tea (ook met fris), suikerspinnen/popcorn maken, allerhande verjaardagsspelletjes, beautyfeestje, buitenactiviteiten (zoals, speurtochten, estafettespellen, zeskamp, voetbalspelletjes), muziek- of gewone bingo, quiz en natuurlijk de escaperoom. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden. Kinderen kunnen ook zelf een voorstel doen (of hun favoriete thema doorgeven) en dan kijken we of en hoe we dat kunnen regelen. Uiteraard zijn combinaties van bovenstaande activiteiten ook mogelijk.

Check ook onze facebookpagina: Het Snoepwinkeltje Steenbergen.

Onze kinderfeestjes in het kindercafé, al dan niet gecombineerd met buitenactiviteiten, zijn geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar. Het minimum aantal kinderen is 6 en het maximum aantal is 10.

Escaperoom het Snoepwinkeltje (gesloten; wij bouwen een nieuwe escaperoom).

Voor de escaperoom zelf geldt een vast tarief voor de kinderfeestjes. Voor maximaal 7 kinderen (normale versie) is het tarief.. euro. De grote groepenversie kan met maximaal 10 kinderen gespeeld worden. De tarieven zijn dan: 8 kinderen , 9 kinderen en 10 kinderen ..euro.

De escaperoom kan uitgebreid worden met eten, drinken, cadeautjes uitpakken en suikerspin maken in het Snoepwinkeltje. De standaardtijd van een escaperoomfeestje is niet, zoals bij feestjes in de feestkamer, 2,5 uur. De tijdsduur van het feestje is afhankelijk van het gekozen arrangement.

Let op: escaperoomfeestjes, waarbij begeleiding van ons gewenst is of escaperoomfeestjes in combinatie met activiteiten in het Snoepwinkeltje (arrangement), kunnen niet online geboekt worden. Graag contact opnemen met ons om een tijdstip en invulling van het escaperoomfeestje te bespreken.

De escaperoom kan gespeeld worden door kinderen vanaf 7 jaar. Wij kunnen de escaperoom aanpassen aan de leeftijd of het niveau van de deelnemers. Bij jonge kinderen loopt er iemand van ons mee tijdens de escape om de kinderen te begeleiden. Bij kinderen van 11 jaar is het handig als er een ouder bij is die de kinderen een beetje kan sturen. Aan de escaperoom kunnen (bij de normale versie) maximaal 7 kinderen deelnemen. Voor grotere groepen (maximaal 10 kinderen) hebben we een speciale variant. Omdat we hier extra begeleiding moeten inzetten, is er bij deze variant een meerprijs per extra deelnemer.

We bespreken graag samen met de jarige wat de wensen zijn en dan maken wij er een gezellig feestje van !