Wij kunnen in ‘t snoepwinkeltje feestjes organiseren in onze speciale feestkamer, ook wel kindercafé genoemd ! Het kindercafé kan ook als uitvalsbasis dienen voor onze stoere of grappige buitenactiviteiten of de escaperoom.
Een feestje duurt ongeveer 2.5 uur en de kosten zijn 12.50 per kind. De 2,5 uur kan naar wens uitgebreid worden tegen een meerprijs. Aansluitend of voorafgaand aan een feestje kan er ook frietjes gegeten worden met een snack of bijvoorbeeld broodje hotdog. De kosten hiervoor bedragen 3,50 per kind. Loop gewoon een keertje binnen om ons kindercafé te bekijken en/of de wensen van de jarige te bespreken !

Je kunt denken aan:

creatieve/knutselactiviteiten, wetenschap en techniek, bakactiviteiten, kinder-high tea (ook met fris), suikerspinnen/popcorn maken, allerhande verjaardagsspelletjes, beautyfeestje, buitenactiviteiten (zoals, speurtochten, estafettespellen, zeskamp, voetbalspelletjes), muziek- of gewone bingo, quiz en natuurlijk de escaperoom. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze uitgebreide mogelijkheden. Kinderen kunnen ook zelf een voorstel doen (of hun favoriete thema doorgeven) en dan kijken we of en hoe we dat kunnen regelen. Uiteraard zijn combinaties van bovenstaande activiteiten ook mogelijk.

Onze kinderfeestjes in het kindercafé, al dan niet gecombineerd met buitenactiviteiten, zijn geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar.

De escaperoom kan gespeeld worden door kinderen vanaf 8 à 9 jaar en is ook uitermate geschikt voor tieners, pubers, gezinnen en volwassenen. Wij kunnen de escaperoom aanpassen aan de leeftijd of het niveau van de deelnemers. Bij jonge kinderen loopt er iemand van ons mee tijdens de escape om de kinderen te begeleiden. Bij kinderen van 10/11 jaar is het handig als er een ouder bij is die de kinderen een beetje kan sturen. Aan de escaperoom kunnen (bij de normale versie) maximaal 7 kinderen deelnemen. Voor grotere groepen hebben we een speciale variant. Omdat we hier extra begeleiding moeten inzetten, is er bij deze variant een meerprijs per extra deelnemer.

We bespreken graag samen met de jarige wat de wensen zijn en dan maken wij er een gezellig feestje van !

We kunnen onze feestkamer ook gebruiken voor het organiseren van workshops, voor zowel kinderen als volwassenen. We zullen de workshops op onze sociale mediakanalen onder de aandacht brengen, dus houd deze in de gaten !